Başlarken



Genel inanış erkeklerin kötü yemek yaptığı yönündedir.Bazı erkekler cidden yumurta bile kıramaz.Bazısı ise mutfakta cidden harikalar yaratır.Günümüzde kadınlar yemek yapan erkeği beğenir diye yaygın bir inanışın olması, bunu bir çok erkek arasında popüler hale getirdi. Zaten kadınlar güldüren erkeklere verirler inanışını da eklediğimizde baya baya aşçı-soytarı karışımı erkekler türedi.

Aslında bu Bizans oyunu tamamen erkeği kadınlaştırma operasyonudur.Böyle böyle metroseksüel adı altında ibnemsi erkekler de yaratılmadı mı?

Şimdi yazının burasında okuyan erkekler masaya sert bir yumruk atsın ve “Allah hulaaaaaayn” diye bir nağra patlatsın lütfen!

Yemek yapmak basittir.Hemen hemen tüm yemeklerin yapılış şekli aynı sıralamayla olur.Yani yağ-soğan-salça-malzeme gibi..

Ben bu blogda kendi yaptığım basit yemekleri görseller katarak anlatmaya çalışacağım. Erkek dediğin yer,yerken de kimseye muhtaç olmamalıdır.Ceddin dedendir nesilin babandır yani o kadar!

0 yorum:

 
  • Erkeklere Yemekler © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes